Home

Latest from the Blog

Roma 2–2 Inter

Në videon më të fundit #SempreInterTV, https://sportnews.appv.biz/Cammy Anderson dhe bashkë-mikpritësi Bilal Mirza reagojnë ndaj barazimit 2-2 të Interit ndaj Romës. Stefan de Vrij i dha epërsinë Interit brenda 10 minutave të lojës duke filluar me një kokë të vendosur mirë, por pjesa e parë përfundoi e barabartë pasi Hollandezi e ktheu topin në rrjetën eContinue reading “Roma 2–2 Inter”

Get new content delivered directly to your inbox.

Create your website at WordPress.com
Get started